HVEM ER VI?

Mit navn er Emilie, og jeg er stifter af Drew's Dogwear. 

Jeg bor i København med min kæreste og vores hund Drew på 3 år. 

Jeg ved jeg ikke er den eneste som vil give min hund det bedste af det bedste, og hvis du læser med her, så er jeg ligesom dig – En skør hundeforælder!

VORES HISTORIE

Drew’s Dogwear blev skabt da Drew var 2 måneder gammel. Her oplevede jeg hvor svært det var at finde det perfekte hundeudstyr, som han fortjente.

Alt jeg kunne finde var kedelige farver og hvor det eneste fokus var funktionalitet. 

Jeg ønskede noget der var funktionelt, behageligt og samtidig lækkert at se på. Det måtte jeg erkende var stort set umuligt. 

Jeg begyndte på mine egne designs, fordi jeg vidste jeg ikke var den eneste der ledte efter stilet hundeudstyr til vores elskede firbenede venner!

VORES BRAND

For os er miljøet vigtigt at passe på! Vi har derfor stort fokus på at vores produktion er bæredygtig og økologisk.

Vores reb er blandt andet lavet af genbrugsmateriale, i form at små stykker reb som udgør fyldet i vores hundeliner. Det er altså reb der ellers ville være blevet smidt ud, men som du nu kan bruge til en lækker gå tur med din bedste ven!

VORES PRODUKTER

Missionen er simpel – Vi ønsker at levere den bedste version af hundeudstyr, både når det kommer til funktionalitet, udseende, holdbarhed og produktion. 

Derfor er alle vores produkter udviklet til at kunne matche på kryds og tværs af kollektionerne, samt holde til alt slags vejr. 
Vores messingdele er støbt af massivt messing, så den holder sin smukke gyldne farve, også selvom din hund går i vandet! 

Vi får kun produceret en lille mængde af produkter af gangen, hvilket betyder at vores mest populære produkter hurtigt kan blive udsolgt. Dette gør vi af hensyn til miljøet, så vi ikke ligger inde med en masse vare uden grund.