Et bæredygtigt brand, kun til dem med pels!

Når det kommer til vores firbenede venner, er bæredygtighed og omsorg for miljøet lige så vigtigt som for os selv. Derfor har vi taget initiativ til at gøre hundeudstyr mere miljøvenligt og bæredygtigt.

Lad os tage et kig på hvordan vi gør det muligt for dig og din hund at gå grønnere på jeres daglige ture.

Swipe

Hundesnor reb beige
en 'grøn' hundesnor

En af de vigtigste områder i produktionen er vores brug af genanvendelige materialer. Vores hundesnore er eksempelvis lavet af små reststykker af reb, som ellers ville være blevet smidt ud. Disse små rebstykker er blevet genoplivet og forvandlet til stærke, holdbare hundesnore. På den måde reduceres affaldsmængden og belastningen på vores naturlige ressourcer.

Begrænset lager

Vi sætter en ære i at reducere spild og overproduktion. Vi producerer vores produkter i små mængder, hvilket betyder, at vi ikke har store, overfyldte lagre. Det mindsker både ressourcespild, og giver os mulighed for at opretholde en høj kvalitetsstandard på vores produkter.
Du vil derfor opleve at vores mest populære produkter godt kan blive udsolgt hurtigt.

En bæredygtig rejse

Vi bruger genanvendt plast til at pakke og fragte vores produkter i. Dette er et vigtigt skridt i retning af at reducere plastforurening og minimere behovet for ny plastproduktion.
Når du modtager din Drews Dogwear ordre, vil du bemærke, at vi går imod den traditionelle trend med at inkludere diverse ekstramateriale i pakken. Vi undlader at medsende unødvendige visitkort eller andet ligegyldigt indpakning, der ofte bare bliver smidt ud.

Vi snyder dig dog ikke for et lille takkekort, med en ekstra rabatkode på dit næste køb!

Din hund er unik - Det synes vi også outfittet skal være!


Halsbånd og seler er vigtige elementer i en hunds garderobe, og hos os er disse lavet af genanvendt bomuldsmateriale og reststykker, der ellers ville være blevet smidt ud. Denne brug af genanvendte materialer bidrager ikke kun til bæredygtighed, men sikrer også, at din hund er stilfuld og komfortabel på gåturen, med et helt unikt produkt!

Forkæl din bedste ven, miljøvenligt.

Når du vælger Drews Dogwear, gør du en aktiv indsats for at støtte den grønne omstilling.

Din gåtur med din hund bliver ikke kun mere stilfuld, men også ansvarlig over for vores miljø.
Vi har bevist, at det er muligt at skabe kvalitetsprodukter, der tager hensyn til planeten, uden at gå på kompromis med stil og funktionalitet.

Så næste gang du går en tur med din bedste ven, kan du føle dig godt tilpas ved at vide, at du har valgt hundeudstyr, der er skabt med omtanke for vores planet.

Shop bæredygtigt hos os, og lad dine gåture med din hund være et skridt i den rigtige retning mod en grønnere fremtid.